ASIAKASPALAUTTEET

Saimme paljon kehuja vierailta äänivieraskirjasta. Se oli kaunis ja helppo käyttää. Selkeät käyttöohjeet mukana. Nouto ja palautus sujui helposti. Viestit tulivat nopeasti postitse häiden jälkeen kauniissa muistitikussa. Viestien kuuntelu toi hymyn huulille.

Aino
Morisamen äiti
⭐⭐⭐⭐⭐

Oli hauska kuulla kuinka ääniviestit muuttuivat illan aikana! Illan alussa viestit oli ytimekkäitä ja asiallisia. Myöhemmin illalla viestit oli spontaaneja ja pitkiä! Sain kuulla useita hauskoja tapahtumia vuosien varrelta. Osan tapahtumista olin jo unohtanut, mutta nyt en enää unohda! Suosittelen!!

Sebastian
30 v. synttärisankari

⭐⭐⭐⭐⭐

Varasimme Versailles äänivieraskirjan häitämme varten. Se oli todella koristeellinen ja kiva lisä häihin. Mummini menehtyi pian häidemme jälkeen, ja en voi kuvailla kuinka tunteellista ja kaunista se on kuulla jälkeenpäin hänen äänensä. Kiitos Fefefone. 

Minna
Morsian

⭐⭐⭐⭐⭐

Kumppani keksi idean varata äänivieraskirjan lapsemme ristiäisiin. Vieraat jättivät pikkuiselle paljon ihania​​ viestejä. He kertoivat esim. hieman itsestään ja elämänviisauksistaan. Nämä ihanat viestit odottavat nyt lapsemme kasvamista, ja kohta myös hän pääsee kuuntelemaan ne.  

Petra
Uusi äiti

⭐⭐⭐⭐⭐

Äänivieraskirjamme avulla tallennat juhliesi todelliset äänet. Äiti, joka jättää tunteikkaan ja sydämellisen viestin. Paras kaveri, joka kertoo sen unohtumattoman hauskan hetken 10 vuoden takaa. Mummi, joka kertoo ainutlaatuisia muistojaan. Kaikki nämä tarinat ja muistot ovat nyt ikuistettuja äänitiedostoina 💛