VUOKRAHINNAT JA MALLIT

Vuokraan sisältyy äänivieraskirjapuhelin, kehystetty infotaulu, käyttöohjeet, ilmainen toimitus ja palautus. Tämän lisäksi saat upean muistitikun äänitiedostoineen omaksesi!

The Majestic Oak, 200€
(Nouto ja palautus Vaasaan: 175€)

Äänivieraskirjojen aatelia - The Majestic Oak.
Puhelin on jäljennös ensimmäisistä kaupalliseen käyttöön valmistetuista puhelimista, jotka valmistettiin 1800-luvun lopulla.  Äänivieraskirjaan yhdistyvät vaikuttava ja ylellinen puun vaikutelma, sekä tammen vahva luonne. Tammi symbolisoi kestävyyttä, vahvuutta ja kuolemattomuutta.

The Versailles, 190€
(Nouto ja palautus Vaasaan: 165€)

Tämä jäljennös vanhanaikaisesta ranskalaistyylisestä puhelimesta on juhlasi koristeellinen keskipiste. Äänivieraskirjan erittäin yksityiskohtainen koristelu on saanut inspiraationsa Versaillesin kuninkaallisesta palatsista.

The Victorian, 180€
(Nouto ja palautus Vaasaan: 155€)

The Victorian herättää henkiin suosituimman puhelinmalli Iso-Britanniassa 1910-luvulla. Ääniiveraskirja on nimetty viktoriaanisen aikakauden mukaan, jolle on ominaista elegantti tyyli ja klassinen muotoilu.

The Pearl, 180€
(Nouto ja palautus Vaasaan: 155€)

The Pearl on elegantti jäljennös klassisesta Crosley Kettlen puhelimesta, joka oli suosittu 1930-luvulla. The Pearlin tyylikäs väri, kullanvärisillä yksityiskohdillaan, saavat sen sopimaan mihin tahansa sisustukseen.

The Diana, 170€

(Nouto ja palautus Vaasaan: 145€)

Tyylikäs äänivieraskirja, joka kantaa nimeänsä ikonisesta hahmosta. Tämä norsunluunvärinen äänivieraskirja on ajaton valinta, joka yhdistää brittiläisen eleganssin ja 1960-luvun klassisen tyylin. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä klassista tyylikkyyttä tapahtumiinsa.

The Princess, 170€
(Nouto ja palautus Vaasaan: 145€)

The Princess on kopio ikonisesta 1960-luvun puhelinmallista, joka on säilynyt puhelimen universaalina symbolina tähän päivään asti. The Princessin suloinen, pastellinpinkki väri, ja ajaton muotoilu, tekee siitä täydellisen lisän kaikkiin tapahtumiin.

Räätälöi infotaulusi!

Infotaulu ohjeistaa vieraita äänivieraskirjan käyttöön ja antaa vinkkejä mitä vieraat voivat sanoa. Infotaulu asetetaan äänivieraskirjan viereen juhlatapahtumassa. Vuokratessa äänivieraskirjan voit halutessasi lisätä infotauluun esimerkiksi hääparien nimet, päivämäärän tai muita henkilökohtaisia yksityiskohtia. Tässä näet kaksi infotaulun pohjaa, joita saat muokata. Voit myös designata täysin oman jos haluat! 💛

The Princess ja infotaulu
The Princess ja infotaulu

Etkö löytänyt haluamaasi äänivieraskirjaa?

Ei hätää! Valmistamme myös äänivieraskirjoja asiakkaiden toiveiden mukaan. Täytä tämä lomake tai lähetä meille sähköpostia (info@fefefone.fi) jos sinulla on tietty puhelinmalli mielessä, jonka haluaisit vuokrata tuleviin juhliisi! Pyrimme toteuttamaan toiveesi parhaamme mukaan 💛