VUOKRAHINNAT JA MALLIT

Vuokraan sisältyy äänivieraskirjapuhelin, kehystetty infotaulu, käyttöohjeet, ilmainen toimitus ja palautus. Tämän lisäksi saat upean muistitikun äänitiedostoineen omaksesi!

The Payphone, 200€

(Nouto ja palautus Vaasaan: 175€)

The Payphone on ylellinen äänivieraskirja, joka muistuttaa nostalgista payphone-puhelinta, jotka kukoistivat 1990-luvulla. Sen upea muotoilu tuo mieleen menneet aikakaudet, tarjoten vieraillesi mahdollisuuden astua aikakoneeseen ja kokea yhteydenpidon viehätyksen menneisyyden tyyliin.

Payphone toimii akulla ja sen voi ripustaa seinälle ruuveilla tai asettaa pöydälle seisomaan!

The Majestic Oak, 200€
(Nouto ja palautus Vaasaan: 175€)

The Majestic Oak on jäljennös ensimmäisistä kaupalliseen käyttöön valmistetuista puhelimista, jotka valmistettiin 1800-luvun lopulla.  Äänivieraskirjaan yhdistyvät vaikuttava ja ylellinen puun vaikutelma, sekä tammen vahva luonne. Tammi symbolisoi kestävyyttä, vahvuutta ja kuolemattomuutta.

The Floral, 200€

(Nouto ja palautus Vaasaan: 175€)

The Floral yhdistää vanhanajan viehätyksen ja romanttisen eleganssin. Tämä valkoinen puhelin on koristeltu herkillä vaaleanpunaisilla ruusuilla, jotka tuovat siihen erityistä kauneutta. Sen yksityiskohtainen muotoilu sekä romanttinen ilme tekevät siitä ihanteellisen lisän juhlatilaisuuksiin.

The Floral toimii akulla!

The Versailles, 190€
(Nouto ja palautus Vaasaan: 165€)

Tämä jäljennös vanhanaikaisesta ranskalaistyylisestä puhelimesta on juhlasi koristeellinen keskipiste. Äänivieraskirjan erittäin yksityiskohtainen koristelu on saanut inspiraationsa Versaillesin kuninkaallisesta palatsista.

The Telegraph, 190€

(Nouto ja palautus Vaasaan: 165€) 

The Telegraph on uniikki äänivieraskirja, sillä se on aito antiikki Ericsson-puhelin. Sen pohjassa komeilee leima "Posti ja lennätin laitos", paljastaen sen kunnioitetun menneisyyden. Kyseistä puhelinta on aikoinaan käytetty Helsingin radiotoimistolla 1920-luvulla, välittäen tärkeitä viestejä ympäri suomen. Koska The Telegraph on 100 vuotta vanha, sen pinnalta löytyy ajan patinaa ja käytön jälkiä, jotka kertovat tarinaa sen kunnioitetusta historiasta.

The Victorian, 180€
(Nouto ja palautus Vaasaan: 155€)

The Victorian herättää henkiin suosituimman puhelinmalli Iso-Britanniassa 1910-luvulla. Ääniveraskirja on nimetty viktoriaanisen aikakauden mukaan, jolle on ominaista elegantti tyyli ja klassinen muotoilu.

The Pearl, 180€
(Nouto ja palautus Vaasaan: 155€)

The Pearl on elegantti jäljennös klassisesta Crosley Kettlen puhelimesta, joka oli suosittu 1930-luvulla. The Pearlin tyylikäs väri, kullanvärisillä yksityiskohdillaan, saavat sen sopimaan mihin tahansa sisustukseen.

The Obsidian, 180€

(Nouto ja palautus Vaasaan: 155€)

The Obsidianin syvänmusta ulkokuori lumoaa heti ensisilmäyksellä. Tämä ajaton musta värimaailma mahdollistaa sen sulautumisen täydellisesti mihin tahansa ympäristöön, oli kyseessä sitten häät, muistotilaisuus, kokous tai mikä tahansa merkittävä tapahtuma.

The Diana, 170€

(Nouto ja palautus Vaasaan: 145€)

Tyylikäs äänivieraskirja, joka kantaa nimeänsä ikonisesta hahmosta. Tämä norsunluunvärinen äänivieraskirja on ajaton valinta, joka yhdistää brittiläisen eleganssin ja 1960-luvun klassisen tyylin. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä klassista tyylikkyyttä tapahtumiinsa.

The Princess, 170€
(Nouto ja palautus Vaasaan: 145€)

The Princess on kopio ikonisesta 1960-luvun puhelinmallista, joka on säilynyt puhelimen universaalina symbolina tähän päivään asti. The Princessin suloinen, pastellinpinkki väri, ja ajaton muotoilu, tekee siitä täydellisen lisän kaikkiin tapahtumiin.

The Amber, 170€

(Nouto ja palautus Vaasaan: 145€)

Etsitkö väriä juhliisi? Siinä tapauksessas The Amber on oikea valinta! Tämä pirteä ja kirkas oranssi äänivieraskirja hehkuu kuin auringonlasku, tuoden mukanaan 60-luvun nostalgiaa ja retrohenkeä juhliisi. 

Räätälöi oma infotaulusi!

Infotaulu opastaa vieraitasi äänivieraskirjan käyttöön ja tarjoaa vinkkejä siitä, mitä he voivat sanoa. Taulu sijoitetaan äänivieraskirjan viereen juhlatapahtumassasi. Äänivieraskirjan vuokrauksen yhteydessä voit halutessasi lisätä infotauluun esimerkiksi hääparin nimet, päivämäärän tai muita henkilökohtaisia yksityiskohtia. Alla olevasta linkistä voit tutustua muokattaviin infotaulun pohjiin. Voit myös luoda täysin omanlaisesi taulun, jos niin haluat!

Me tulostamme räätälöimäsi infotaulun veloituksetta 💛

The Princess ja infotaulu
The Princess ja infotaulu

Etkö löytänyt haluamaasi äänivieraskirjaa?

Ei hätää! Valmistamme myös äänivieraskirjoja asiakkaiden toiveiden mukaan. Täytä tämä lomake tai lähetä meille sähköpostia (info@fefefone.fi) jos sinulla on tietty puhelinmalli mielessä, jonka haluaisit vuokrata tuleviin juhliisi! Pyrimme toteuttamaan toiveesi parhaamme mukaan 💛