Usein kysytyt kysymykset - FAQ

Maksaako äänitiedostot (vieraiden tervehdykset) erikseen?

Ei maksa! Äänitiedostot kuuluvat meillä hintaan ja saatte ne postitse upessa muistitikussa 💛 (Jos haluat voimme myös lähettää äänitiedostot sähköpostitse).

Mitä tapahtuu jos muistitikku katoaa postissa?

Me säilytämme varmuuskopiota äänitiedostoista kunnes muistitikku on saapunut perille juhlien jälkeen. Tämän jälkeen suosittelemme tekemään oman varmuuskopion (esim. teidän omalle tietokoneelle), sillä poistamme meidän varmuuskopion muutaman viikon jälkeen.

Mitä vuokrahintaan sisältyy?

Vuokrahintaan sisältyy kaikki tarvittava:

  • Äänivieraskirjan vuokra.
  • Kehystetyn ja räätälöidyn infotaulun vuokra.
  • Upea muistitikku sisältäen vieraiden tervehdykset (muistitikun saat omaksesi!)
  • Äänivieraskirjan ilmainen toimitus ja palautus, sekä muistitikun toimitus.
  • Tuki ja opastus äänivieraskirjan käytössä, myös viikonloppuisin!

Mitkä ovat paketin mitat jossa äänivieraskirja kuljetetaan?

Lähetyksen mitat: 54 x 43 x 22 cm

Paino: Noin 6 kg

Voiko saada äänitiedostot sähköpostitse?

Meidän mielestä äänitiedostojen odottaminen on osa Fefefonen ainutlaatuista kokemusta, ja kokemus vahvistuu entisestään, kun voit asettaa fyysisen muistitikun tietokoneeseesi ja aloittaa äänitiedostojen kuuntelun.
Mikäli haluat kuitenkin saada äänitiedostot sähköpostitse, se on täysin mahdollista! 😊 Ilmoita vain siitä meille etukäteen. Voit esimerkiksi kirjoittaa tämän lisätietoihin varausvaiheessa.

Tapahtuuko jotain jos vahingossa painan puhelimen painikkeita tai numerokiekkoa?

Mitään ei tapahdu vaikka sattuisit painamaan puhelimen painikkeita. Kaikki puhelimen painikkeet, kytkimet ja numerokiekot ovat pois kytkettyjä. Äänivieraskirassa ei ole ainuttakaan painiketta jota sinun pitäisi painaa. Äänivieraskirja käynnistyy kun kytket pistokkeen pistorasiaan. Helppoa! 😊

Kuuluuko räätälöidyn infotaulun kehys vuokraan?

Kyllä kuuluu! Infotaulu tulostetaan ja asetetaan kauniiseen kultaiseen kehykseen juhlianne varten 💛 Infotaulun koko on A4.

Häiritseekö juhlan taustamelu tervehdyskien nahoittamista?

Voit kuvitella, että äänitetyt viestit sisältävät yhtä paljon taustamelua kuin puhuessasi puhelimessa samassa tilassa. Usein on hauskaa ja tunnelmallista kuulla juhlien vilinää taustalla, joten taustamelua ei yleensä aiheuta ongelmia, vaan tekee vieraiden tervehdyksistä vieläkin tunnelmallisempia! 😉

Miten ja milloin maksan varauksen?

Maksat varauksen vasta silloin, kun olemme vastaanottaneet varauspyyntösi, ja olemme tarkistaneet että äänivieraskirja on varattavissa valitulla päivämäärällä. Tämän jälkeen olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse maksua varten. Maksutavat ovat käteinen (noudon yhteydessä) tai sähköpostilasku. Jos toivot muuta maksutapaa ole yhteydessä meihin niin järjestämme sen 😊 

Kuuluko infotaulu vuokrahintaan tai pitääkö sen tulostaa itse?

Infotaulu kuuluu vuokrahintaan. Saat itse halutessasi räätälöidä infotaulun, ja tämän jälkeen me tulostamme sinun luomasi infotaulun ja asetamme sen kultaiseen kehykseen.

Onko hinta sama jos noudan ja palautan äänivieraskirjan?

Jos noudat äänivieraskirjan Vaasasta saat 25€ alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Me päivitämme hinnan varauksesi jälkeen, jos olet valinnut toimitustavaksi nouto.

Voiko äänivieraskirjan muisti loppua kesken juhlan?

Äänivieraskirjaan mahtuu yli kaski vuorokautta nauhoitusta (noin 50 tuntia), joten muistia riittää! 😉

Milloin äänivieraskirja saapuu postitse?

Äänivieraskirja saapuu postitse viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaasi.  Äänivieraskirjan on palautettava postiin viimeistään kaksi päivää tapahtuman päätyttyä.

Minne äänivieraskirja toimitetaan?

Äänivieraskirja toimitetaan kotiosoitteesi lähellä olevaan postin palvelupisteeseen. Toimitus ja palautus on ilmainen. Myös muistitikun toimitus on ilmainen.

Kuinka pitkä vuokra-aika on?

Äänivieraskirjaa saapuu postitse viimeistään pari päivää ennen tapahtumaasi, ja äänivieraskirja on palautettava viimeistään kaksi päivää tapahtuman jälkeen. Vuokra-aika on täten vähintään viisi päivää.


Vuokra-aikaa on myös mahdollista pidentää tarvittaessa lisämaksua vastaan. Ota siinä tapauksessa yhteyttä meihin.

Miten tervehdysviesti nauhoitetaan?

Vieraat kuulevat alkutervehdyksen noustessaan luurin korvaan. Voit nauhoittaa tervehdyksen esimerkiksi kännykällä tai tietokoneellasi, ja lähettää sen meille sähköpostitse tai puhelimitse. Tervehdysviesti ei tarvitse olla tallennettu tietyssä muodossa.

Onko varauksella peruutusoikeus?

Kyllä on! Peruutus on tehtävä viimeistään 60 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkua, tällöin koko varausmaksu palautetaan. Lisätietoja löydät varausehdoista.

Onko teillä kivijalkakauppaa?

Tällä hetkellä meillä ei ole kivijalkakauppaa, mutta pystyt käydä tutustumassa äänivieraskirjaan yhteistyökumppanimme luona, Narniaan (Kauppapuistikko 10, Vaasa). Siellä on yksi äänivieraskirjoistamme näytillä!

VARAA ÄÄNIVIERASKIRJA

Pyyntösi tarkastetaan päivittäin