Usein kysytyt kysymykset - FAQ

Maksaako äänitiedostot (vieraiden tervehdykset) erikseen?

Ei maksa! Äänitiedostot kuuluvat meillä hintaan ja saatte ne postitse upessa muistitikussa 💛 (Jos haluat voimme myös lähettää äänitiedostot sähköpostitse).

Voiko äänivieraskirjan muisti loppua kesken juhlan?

Äänivieraskirjaan mahtuu yli kaski vuorokautta nauhoitusta (noin 50 tuntia), joten muistia riittää! 😉

Mitä tapahtuu jos muistitikku katoaa postissa?

Me säilytämme varmuuskopiota äänitiedostoista kunnes muistitikku on saapunut perille juhlien jälkeen. Tämän jälkeen suosittelemme tekemään oman varmuuskopion (esim. teidän omalle tietokoneelle), sillä poistamme meidän varmuuskopion muutaman viikon jälkeen.

Mitä vuokrahintaan sisältyy?

Vuokrahintaan sisältyy kaikki tarvittava:

  • Äänivieraskirjan vuokra.
  • Räätälöity infotaulu ja puukehysteline infotaululle.
  • Upea muistitikku sisältäen vieraiden tervehdykset (muistitikun saat omaksesi!)
  • Äänivieraskirjan ilmainen toimitus ja palautus, sekä muistitikun toimitus.
  • Tuki ja opastus äänivieraskirjan käytössä, myös viikonloppuisin!

Voiko saada äänitiedostot sähköpostitse?

Meidän mielestä äänitiedostojen odottaminen on osa Fefefonen ainutlaatuista kokemusta, ja kokemus vahvistuu entisestään, kun voit asettaa fyysisen muistitikun tietokoneeseesi ja aloittaa äänitiedostojen kuuntelun.
Mikäli haluat kuitenkin saada äänitiedostot sähköpostitse, se on täysin mahdollista! 😊 Ilmoita vain siitä meille etukäteen. Voit esimerkiksi kirjoittaa tämän lisätietoihin varausvaiheessa.

Mitkä ovat paketin mitat jossa äänivieraskirja kuljetetaan?

Lähetyksen mitat: 54 x 43 x 22 cm

Paino: Noin 6 kg

Tapahtuuko jotain jos vahingossa painan puhelimen painikkeita tai numerokiekkoa?

Kaikki äänivieraskirjamme, lukuun ottamatta The Payphonea ja The Floralia, toimivat ilman painikkeita: vaikka painaisit puhelimen nappuloita, mitään ei tapahdu. Kaikki painikkeet, kytkimet ja numerokiekot on kytketty pois toiminnasta. Äänivieraskirjan käyttöönotto on helppoa: liitä vain pistoke pistorasiaan, eikä sinun tarvitse painaa yhtään nappia.

The Payphone ja The Floral toimivat akkukäyttöisinä, ja niissä on kaksi erillistä painiketta. Ensimmäinen on on/off-kytkin ja toinen on painike, jonka avulla voitte halutessanne nauhoittaa oman alkutervehdyksen. Myös näiden äänivieraskirjojen käyttöönotto in helppoa: painakaa vain on/off-painiketta, ja äänivieraskirja on valmis käytettäväksi.

Käyttöohjeet löydät täältä.

Häiritseekö juhlan taustamelu tervehdyskien nahoittamista?

Voit kuvitella, että äänitetyt viestit sisältävät yhtä paljon taustamelua kuin puhuessasi puhelimessa samassa tilassa. Usein on hauskaa ja tunnelmallista kuulla juhlien vilinää taustalla, joten taustamelua ei yleensä aiheuta ongelmia, vaan tekee vieraiden tervehdyksistä vieläkin tunnelmallisempia! 😉

Kuuluuko räätälöity infotaulu ja kehys vuokraan?

Tietenkin! Suunnittelemasi infotaulu tulostetaan ja sijoitetaan mukana toimitettavaan tyylikkääseen puiseen kehystelineeseen juhlianne varten 💛 Infotaulun koko on A4.

Miten ja milloin maksan varauksen?

Maksat varauksen vasta silloin, kun olemme vastaanottaneet varauspyyntösi, ja olemme tarkistaneet että äänivieraskirja on varattavissa valitulla päivämäärällä. Tämän jälkeen olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse maksua varten. Maksutavat ovat käteinen (noudon yhteydessä) tai sähköpostilasku. Jos toivot muuta maksutapaa ole yhteydessä meihin niin järjestämme sen 😊 

Onko hinta sama jos noudan ja palautan äänivieraskirjan?

Jos noudat äänivieraskirjan Vaasasta saat 25€ alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Me päivitämme hinnan varauksesi jälkeen, jos olet valinnut toimitustavaksi nouto.

Milloin äänivieraskirja saapuu postitse?

Äänivieraskirja saapuu postitse viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaasi.  Äänivieraskirjan on palautettava postiin viimeistään kaksi päivää tapahtuman päätyttyä.

Minne äänivieraskirja toimitetaan?

Äänivieraskirja toimitetaan kotiosoitteesi lähellä olevaan postin palvelupisteeseen. Toimitus ja palautus on ilmainen. Myös muistitikun toimitus on ilmainen.

Kuinka pitkä vuokra-aika on?

Äänivieraskirjaa saapuu postitse viimeistään pari päivää ennen tapahtumaasi, ja äänivieraskirja on palautettava viimeistään kaksi päivää tapahtuman jälkeen. Vuokra-aika on täten vähintään viisi päivää.


Vuokra-aikaa on myös mahdollista pidentää tarvittaessa lisämaksua vastaan. Ota siinä tapauksessa yhteyttä meihin.

Miten alkutervehdys nauhoitetaan?

Vieraat kuulevat alkutervehdyksen noustessaan luurin korvaan, ja tämän jälkeen nauhoitus alkaa. Voit nauhoittaa alkutervehdyksen esimerkiksi kännykällä tai tietokoneellasi, ja lähettää sen meille sähköpostitse tai puhelimitse. Alkutervehdysviesti ei tarvitse olla tallennettu tietyssä muodossa. Me lataamme nauhoittamasi tervehdysviestin äänivieraskirjaan, jotta se on heti valmis käytettäväksi saapuessa.

Onko varauksella peruutusoikeus?

Kyllä on! Peruutus on tehtävä viimeistään 60 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkua, tällöin koko varausmaksu palautetaan. Lisätietoja löydät varausehdoista.

Onko teillä kivijalkakauppaa?

Tällä hetkellä meillä ei ole kivijalkakauppaa, mutta pystyt käydä tutustumassa äänivieraskirjaan yhteistyökumppanimme luona, Narniaan (Kauppapuistikko 10, Vaasa). Siellä on yksi äänivieraskirjoistamme näytillä!

Mitä tapahtuu, jos äänivieraskirja ei toimi?

Me rakennamme kaikki äänivieraskirjamme itse, mikä antaa meille mahdollisuuden taata niiden laatu ja tarjota henkilökohtaista tukea ongelmatilanteissa. Ymmärrämme kuitenkin, että tekniikkaan liittyy aina tiettyjä riskejä. Mikäli kohtaatte tilanteen, jossa äänivieraskirja ei toimi odotetulla tavalla, olemme täällä auttamassa. Jos ongelma on itse äänivieraskirjassa, hyvitämme teille koko vuokrasumman.

VARAA ÄÄNIVIERASKIRJA

Pyyntösi tarkastetaan päivittäin