Tietoa meistä

Willy ja Nette
Willy ja Nette

Olemme Vaasalainen pariskunta ja olemme luokanopettajia koulutukseltamme. Halusimme luoda jotain, joka voisi viedä ihmiset takaisin niihin tärkeisiin hetkiin, joita he kohtaavat elämänsä aikana. Mielestämme ​​läheisten henkilöiden äänen kuulemisessa on jotain erityistä. Siitä syntyi idea äänivieraskirjasta, jonka nyt haluamme jakaa kanssanne. Pitkän suunnittelun ja kokeilujen jälkeen olemme nyt luoneet suomen ensimmäisen äänivieraskirjavuokraamon - Fefefonen. Valmistamme kaikki äänivieraskirjamme itse omin käsin.

"Fe Fe" on englanninkielinen slangisana, joka tarkoittaa juhlaa. Äänivieraskirjamme ovat nimenomaan "juhlapuhelimia", ja tästä syntyi idea yrityksen nimelle.

Olemme täällä sinua varten, täyttääksemme päiväsi viesteillä suosikki-ihmisiltäsi. Emme malta odottaa, voidaksemme auttaa sinua luomaan upeita ja konkreettisia muistoja, jotka ovat mukanasi - ikuisesti 💛

Ikimuistoisin terveisin, Willy ja Nette.

Vuokraamalla poistat muovia merestä!

Me Fefefonella jatkamme sitoutumistamme ympäristön suojelemiseen. Vuonna 2024 jokaisesta vuokratusta äänivieraskirjasta poistamme 2 kg muovia merestä, tukien merien puhdistamista ja merielämän suojelua.

Vuokraamalla äänivieraskirjan et ainoastaan rikasta tapahtumaasi, vaan autat myös suojelemaan maapalloamme. Jokainen äänivieraskirja on askel kohti puhtaampaa ja terveempää ympäristöä. Kiitos, että olet mukana tukemassa tätä tärkeää työtä 💛

Vuokraamalla äänivieraskirjan meiltä poistat 2kg muovia merestä 💛
Vuokraamalla äänivieraskirjan meiltä poistat 2kg muovia merestä 💛

Katso myös