NÄIN ÄÄNIVIERASKIRJA TOIMII JUHLISSA

Äänivieraskirjan avulla vieraat voivat tallentaa tervehdyksensä tyylikkäällä vintage-puhelimella kynän ja paperin sijaan!

1. Kun vieras haluaa jättää viestin hän nostaa äänivieraskirjan luurin korvaan. Äänivieraskirja aktivoituu automaattisesti.

2. Vieras kuuntele ensin juhlanjärjestäjän tervehdyksen. Äänimerkin jälkeen vieras jättää oman viestin, tarinan, kiitoksen, vitsin - vain mielikuvitus on rajana! Äänivieraskirja nauhoittaa vieraan tervehdyksen.

3. Nauhoitus pysähtyy automaattisesti kun vieras asettaa luurin takaisin paikalleen. Viesti tallentuu turvallisesti äänivieraskirjan muistiin ja on heti valmis nauhoittamaan seuraavan tervehdyksen. 

NÄIN VARAUKSESI ETENEE

1. Varauspyyntö ja maksu

Varauspyyntösi jälkeen ilmoitamme sinulle pikimmiten, jos kyseinen äänivieraskirja on varattavissa. Jos äänivieraskirja on varattavissa olemme yhteydessä sinuun maksua varten. Kun olemme vastaanottaneet maksun, tilauksesi etenee seuraavaan vaiheeseen.

2. Alkutervehdys ja infotaulu

Jos haluat voit lähettää meille oman alkutervehdyksen, jonka haluat vieraiden kuulevan nostaessaan luurin. Voit nauhoittaa tervehdyksen meille esimerkiksi puhelimellasi. Saat myös halutessasi räätälöidä infotaulun, joka opastaa vieraita jättämään viestin!

3. Postitamme äänivieraskirjan

Valimstelemme äänivieraskirjan, jotta se on heti valmis käytettäväksi saapuessaan. Lähetämme äänivieraskirjan postitse lähellä olevaan postin toimipisteeseen. Äänivieraskirja on noudettavissa viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaasi.

4. Juhlan aika!

Kun on juhlan aika asetat äänivieraskirjan näkyvään paikkaan, kytket pistokkeen seinään, ja äänivieraskirjan käyttö voi alkaa! Muistathan lukea käyttöohjeen :)

5. Postita takaisin 

Viimeistään kaksi päivää juhlasi jälkeen pakkaat äänivieraskirjan ja lisätarvikkeet samaan laukkuun, missä ne saapuivat sinulle. Liimaa palautuslomake laukun päälle ja vie se lähimpään postin toimipisteeseen. Helppoa!

6. Kuuntele

Saatuamme sinulta äänivieraskirjan takaisin, me tallennamme viestit muistitikulle, ja lähetämme sen sinulle postitse. Muistitikun saavuttua voitte kuunnella ja muistella juhlanne parhaita hetkiä - ikuisesti 💛

VUOKRAAN SISÄLTYY KAIKKI TARVITTAVA

Vuokraan sisältyy:
  • Äänivieraskirja ja käyttöohjeet.
  • Kehystetty ja räätälöity infotaulu.
  • Upea muistitikku sisältäen vieraiden tervehdykset (muistitikun saat omaksesi!)
  • Äänivieraskirjan ilmainen toimitus ja palautus, sekä muistitikun toimitus.
  • Tuki ja opastus äänivieraskirjan käytössä, myös viikonloppuisin! 

VARAA ÄÄNIVIERASKIRJA

Pyyntösi tarkastetaan päivittäin