VARAUSPROSESSI

2. Alkutervehdys ja infotaulu

Voit lähettää meille oman alkutervehdyksen, jonka vieraat kuulevat nostaessaan luurin. Voit nauhoittaa tervehdyksen meille esimerkiksi puhelimellasi. Saat myös halutessasi räätälöidä infotaulun, joka opastaa vieraita jättämään viestin! Voit muokata infotaulua henkilökohtaisen Canva-linkin kautta, jonka saat sähköpostiisi 1-2 kk ennen tapahtumaasi.

3. Postitamme äänivieraskirjan

Ennen tärkeää päivääsi valmistelemme äänivieraskirjan, jotta se on heti valmis käytettäväksi saapuessaan. Lähetämme äänivieraskirjan postitse lähellä olevaan postin toimipisteeseen. Äänivieraskirja on noudettavissa viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaasi.

4. Juhlan aika!

Kun on juhlan aika asetat äänivieraskirjan näkyvään paikkaan, kytket pistokkeen seinään, ja äänivieraskirjan käyttö voi alkaa! Muistathan lukea käyttöohjeen :)

5. Postita takaisin 

Viimeistään kaksi päivää juhlasi jälkeen pakkaat äänivieraskirjan ja lisätarvikkeet samaan laukkuun, missä ne saapuivat sinulle. Liimaa mukana tuleva postin palautuslomake laukun päälle, ja vie se lähimpään postin toimipisteeseen. Helppoa!

6. Kuuntele

Saatuamme sinulta äänivieraskirjan takaisin, me tallennamme viestit muistitikulle, ja lähetämme sen sinulle postitse. Muistitikun saavuttua voitte kuunnella ja muistella juhlanne parhaita hetkiä - ikuisesti 💛

VUOKRAAN SISÄLTYY KAIKKI TARVITTAVA

            Vuokraan sisältyy:
  • Äänivieraskirja ja käyttöohjeet.
  • Kehystetty ja räätälöity infotaulu.
  • Upea muistitikku sisältäen vieraiden tervehdykset (muistitikun saat omaksesi!)
  • Äänivieraskirjan ilmainen toimitus ja palautus, sekä muistitikun toimitus.
  • Tuki ja opastus äänivieraskirjan käytössä, myös viikonloppuisin! 

VARAA ÄÄNIVIERASKIRJA

Ja tee juhlistasi vieläkin ikimuistoisemmat