Alkutervehdys - mitä sanon ja miten?

22.03.2023

Suosittelemme että lähetät meille oman alkutervehdyksen, jonka haluat vieraiden kuulevan nostaessaan luurin. Voit nauhoittaa tervehdyksen meille esimerkiksi puhelimellasi.

Infotaulun ja tervehdysviestin tulee olemaan valmiina ja lähetettynä meille viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaasi, jotta ehdimme tulostaa taulun ja ohjelmoida äänivieraskirjan.
Vieraat kuulevat tervehdysviestinne nostaessaan luurin. Tervehdysviestin jälkeen nauhoitus alkaa äänimerkin jälkeen.
Vieraat kuulevat tervehdysviestinne nostaessaan luurin. Tervehdysviestin jälkeen nauhoitus alkaa äänimerkin jälkeen.

Tervehdysviestin nauhoitus

Vieraat kuulevat alkutervehdyksen noustessaan luurin korvaan. Voit nauhoittaa tervehdyksen esimerkiksi kännykällä tai tietokoneellasi, ja lähettää sen meille sähköpostitse (info@fefefone.fi) tai puhelimitse, esimerkiksi WhatsApp tai iMessage (0404878772). Tervehdysviesti ei tarvitse olla tallennettu tietyssä muodossa. Kirjoita viestiin etu- ja sukunimesi jotta löydämme tervehdysviestisi.

Mitä sanon?

Saat itse päättää mitä sanot, tässä on muutama esimerkki:

  1. Tervetuloa Liisan ja Kallen häihin! Jätä viesti äänimerkin jälkeen.
  2. Moi ja tervetuloa Petran 30 v. juhliin. Visti ku kiva että just sä oot täällä! Jätä viesti tai tervehdys äänimerkin jälkeen. Kiitos!
  3. Tervetuloa Kallen ja Liisan häihin! Me ollaan niin ilosia että sä pääsit tulemaan. Jätä tervehdys, tarina tai vitsi äänimerkin jälkeen. Love uuu!
  4. Järvisellä... No kato morjens morjens! Mahtavaa että sä oot pässy meidän juhliin. Jätä tervehdys äänimerkin jälkeen.
  5. Haloo...? Moi! Tervetuloa mun juhliin! Tänään juhlitaan ja pidetään hauskaa aamuun asti, jätä tervehdys äänimerkin jälkeen. Voit jättää niin monta viestiä kun haluat!

Vinkit!

Suosittelemme että tervehdysviesti ei ole liian pitkä (noin 10-15 sekuntia on sopiva pituus, mutta pidempi tai lyhyempi käy tietysti myös 😊).

Jos teitä on kaksi juhlansankaria (esimerkiksi hääpari) voitte molemmat puhua tervehdysviestissä. Voitte jaada tervehdysviestin niin että puhutte puolet ja puolet, tai sitten puhutte molemmat samaan aikaan! 🤗

Tervehdysviesti ei välttämättä tarvitse olla puhetta! Se voi myös esimerkiksi olla musiikkia. Jos sinulla on juhlat "Art Nouveau"-teemalla, vanhanaikainen karusellimusiikki voisi sopia tervehdysviestiksi. 

Suosittelemme jonkin tyyppistä tervehdysviestiä, mutta se ei ole pakollista. Jos et halua alkutervehdystä vieraat kuulevat äänimerkin heti nostaessaan luurin, ja tämän jälkeen nauhoitus alkaa. Ilmoita meille jos et halua alkutervehdystä.

Vieraat saattavat joskus tarvita hieman ylimääräistä kannustusta viestin jättämiseksi. Varmista, että joku juhlassa vastaa vieraiden kannustamisesta jättämään viestejä! Jos teillä on hääbingo, niin lisätkää siihen "Jätä viesti äänivieraskirjaan". Muista myös asettaa äänivierasrkirja näkyvään paikkaan 💛