Infotaulun räätälöinti

22.03.2023

Infotaulu ohjeistaa vieraita äänivieraskirjan käyttöön ja antaa vinkkejä mitä vieraat voivat sanoa. Infotaulu asetetaan äänivieraskirjan viereen juhlatapahtumassa. Vuokratessa äänivieraskirjan voit halutessasi lisätä infotauluun esimerkiksi nimiä, päivämäärän tai muita henkilökohtaisia yksityiskohtia.

Infotaulun ja tervehdysviestin tulee olemaan valmiina ja lähetettynä meille viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaasi, jotta ehdimme tulostaa taulun ja ohjelmoida äänivieraskirjan sinua varten.

Suositukset

Suosittelemme että infotaulussa lukee miten äänivieraskirja toimii ja esimerkkejä mitä vieraat voivat sanoa. Voit kuitenkin vapaasti muokata esimerkkejä mitä vieraat voivat sanoa. Esimerkit voivat olla hauskoja, asiallisia tai henkilökohtaisia juhlista riippuen.

Fefefonen kotisivu "fefefone.fi" tulee olla näkyvissä jossain infotaulun kulmassa. Fefefonen logon saa kuitenkin poistaa infotaulusta jos haluaa.

Suosittelemme että muokkaat infotaulua tietokoneellasi. Puhelimen näytön kautta se voi olla haastavaa. Sinulla on käytössä monta eri pohjaa joita voit muokata. Katso kaikki infotaulun pohjat alla olevan painekken kautta. (Et pysty muokkaamaan infotaulua tämän linkin kautta. Saat henkilökohtaisen canva-linkin muokkausta varten 1-2 kk ennen tapahtumaasi.

Canva

Infotaulun räätälöinti tapahtuu Canvassa. Canva on graafiseen suunnitteluun tarkoitettu verkkosivusto, ja ohjelmaa on helppo käyttää. Pääset muokkaamaan infotauluasi henkilökohtaisen linkin kautta, jonka saat sähköpostiisi 1-2 kuukautta ennen tapahtumasi päivämäärää. Muokkauksesi tallentuvat automaattisesti Canvaan, ja me nappaamme infotaulusi suoraan Canvasta kun olet valmis.

Tältä sivulta löydät myös Canvan opetusvideon jonka voit katsoa. Netistä löytyy lisää oppaita googlettamalla 😊 Jos sinulla on kysymyksiä infotaulun räätälöinnistä autamme mielellämme.

Infotaulun koko on A4.

Poista infotaulu-vaihtoehdot joita et halua

Infotauluja on eri kielillä ja eri tyyppisiä. Aloita poistamalla ne infotaulut joita et halua. Poistat infotaulun klikkaamalla roskakorin kuvaa oikealla yläkulmassa.

Voit lisätä maksullisia kuvia!

Voit halutessasi lisätä eri kuvia, tekstejä ja elementtejä infotauluun. Jotkut kuvat ja elementit ovat maksullisia Canvassa. Meillä on maksettu versio Canvasta joten voit käyttää myös maksullisia kuvia. Jos sinä lisäät maksullisen kuvan Canvan logo näkyy vesileimana kuvan päällä. Tästä sinun ei tarvitse välittää, koska vesileimat eivät näy lopputuotteessa. Voit siis käyttää maksullisia kuvia niin paljon kun haluat!

Meillä maksulliset kuvat näyttää tältä. Meillä on maksullinen versio Canvsta, joten vesileimat katoavat kun me tulostamme infotaulun sinulle.
Meillä maksulliset kuvat näyttää tältä. Meillä on maksullinen versio Canvsta, joten vesileimat katoavat kun me tulostamme infotaulun sinulle.

Infotaulun puukehysteline kuluu vuokraan

Paketin mukana saatte tyylikkään puukehystelineen, johon voitte asettaa infotaulun juhlianne varten.

Infotaulut ovat A4-kokoisia. Jos sinulla on jo A4-kokoinen kehys, jota haluaisit käyttää, voit helposti siirtää infotaulun omaan kehykseesi.

Infotaulu myös Pastelligrafialta!

Voit myös tilata kustomoidin infotaulun äänivieraskirjan seuraksi Pastelligrafialta!

Pastelligrafian infotaulu sisältää kalligrafialla kauniisti kirjoitettuna hääparin nimet, sekä valitsemanne kuvituksen sekä taustavärin! Taustaväriksi valkoinen, persikka tai mintunvihreä 💛 Lisätietoja löydät Pastelligrafian sivuilta