Muistitikku ja vieraiden viestit

22.03.2023

Tallennetut ääniviestit lähetetään sinulle postitse upeassa muistitikussa tapahtumasi jälkeen 💛

  • Muistitikun kapasiteetti: 4gb
  • Äänitiedostojen muoto: Waveform Audio File Format (Wav) tai  MPEG audio layer 3 (Mp3)
  • Suosittelemme VLC-mediasoitinta viestien kuuntelemiseen.
Vinkki! Usein muistitikulla on vielä paljon tilaa äänitiedostojen lataamisen jälkeen. Jos haluat, voit luoda uuden kansion muistikortille ja tallentaa esimerkiksi kaikki juhlien kuvat siihen kansioon! Näin kaikki materiaali juhlista on koottuna yhdessä paikassa!

Miten kuuntelen viestit?

Voit kuunnella viestit esimerkiksi tietokoneen kautta kytkemällä muistitikun tietokoneeseen. Tietokoneessa pitää olla mediasoitin asennettuna. Pääsääntöisesti kaikista tietokoneista löytyy mediasoitin, joten sinun ei todennäköisesti tarvitse ladata sellaista erikseen. Jos sinulla on ongelmia toistaa äänitiedostot tietokoneesi mediasoittimella, suosittelemme että käytät VLC-mediasoitinta. Se on täysin ilmainen. Voit ladata sen tästä tietokoneellesi.

Varmuuskopio viestit

Kun olet vastaanottanut muistitikun me emme enää pidä viestejäsi tallennettuina. Suosittelemme että varmuuskopioit viestit esimerkiksi tietokoneesi muistiin jos muistitikku sattuisi kadota tai hajota.

Ilmoita, jos haluat meidän muokkaavan äänitiedostojasi ennen kuin me postitamme muistitikun

Kun vastaanotat äänivieraskirjan sinun tulee varmistaa että äänivieraskirja toimii normaalisti. Kun teet testitallenteita, ne tallentuvat myös äänivieraskirjaan. Emme kuuntele tallennettuja viestejä, mutta jos haluat meidän poistavan testiviestisi tai muut mahdolliset äänettömät ääniviestit, ilmoita siitä meille etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse. Siinä tapauksessa me kuuntelemme osan viesteistä, ja poistamme ne joissa ei ole tervehdystä.

Voit myös helposti itse poistaa testiviestisi tai muut mahdolliset äänettömät ääniviestit muistitikulta. Klikkaa hiirellä poistettavaa äänitiedostoa ja paina sitten näppäimistön "delete" -painiketta.

Alle yhden sekunnin viestit poistetaan automaattisesti

Tietokoneemme ohjelma poistaa automaattisesti alle yhden sekunnin pituiset tiedostot kun siirrämme viestit äänivieraskirjasta muistitikulle. Alle yhden sekunnin pituisissa tiedostoissa ei ole tervehdystä.

Ääniviestit on numeroitu. Jos huomaat, että äänitiedostosarjasta puuttuu numero, tämä tarkoittaa, että kyseinen tiedosto oli alle 1 sekunnin pituinen ja on siten poistettu.

Nimeä ääniviestit

Voit halutessasi nimetä ääniviestit henkilön nimellä, joka on jättänyt kyseisen viestin. Näin on helpompi löytää tietyt ääniviestit jatkossa.

Kun vastaanotat muistitikun, ääniviestit ovat nimetty numeroilla. Jos huomaat, että äänitiedostosarjasta puuttuu numero, tämä tarkoittaa, että kyseinen tiedosto oli alle 1 sekunnin pituinen ja on siten automaattisesti poistettu.
Kun vastaanotat muistitikun, ääniviestit ovat nimetty numeroilla. Jos huomaat, että äänitiedostosarjasta puuttuu numero, tämä tarkoittaa, että kyseinen tiedosto oli alle 1 sekunnin pituinen ja on siten automaattisesti poistettu.
Jos haluat voit nimetä ääniviestit sen henkilön nimellä joka on jättänyt viestin.
Jos haluat voit nimetä ääniviestit sen henkilön nimellä joka on jättänyt viestin.