Ongelmien ratkominen

08.04.2023

Vaikka valmistamme äänikirjamme huolellisesti, niin teknisissä laitteissa on aina olemassa pieni riski teknisten ongelmien syntymiseen. Mutta älä huoli, nämä ongelmat ovat yleensä helppoja korjata! :)

Tervehdysviesti ei kuulu?

Jos tervehdysviesti ei kuulu se voi johtua seuraavista asioista:

1. Johdot eivät ole kytkettyjä - tarkista että kaikki johdot (äänivieraskirjan virtajohto ja luurin johto) ovat kunnolla kytkettyjä.

2. Vieras ei ole asettanut luuria kunnolla paikalleen - jos vieras ei ole asettanut luuria kunnolla paikalleen äänivieraskirja jatkaa nauhoittamista, sillä se luulee että vieras nauhoittaa edelleen viestiä. Näin voi tapahtua jos vieras asettaa luurin puhelimen viereen, vieras lyö luurin kovaa puhelimen päälle tai asettaa luurin vinoon puhelimen päälle. Näissä tilanteissa puhelimen päällä oleva kytkin ei pysty rekisteröimään että luuri on asetettu takaisin paikalleen. Tämän ongelman voi korjata asettamalla luurin kunnolla puhelimen päälle, jotta kytkin rekisteröi että luuri on asetettu takaisin puhelimen päälle.

Jokin muu vika?

Voit koettaa sammuttaa äänivieraskirjan (vedä pistoke pistokerasiasta) ja käynnistää uudelleen (aseta pistoke takaisin pistokerasiaan). Odota 30 sekuntia ennen kun vedät pistokkeen pistorasiasta, ja ennen kun koitat nauhoittaa uuden viestin.

Jos et saa ongelmaa ratkaistua ota yhteyttä meihin.


Meille on tärkeää että vieraiden tervehdykset tallentuvat turvallisesti ja että saatte nämä viestit itsellenne tapahtumanne jälkeen. Käsitelkää siis äänivieraskirjaa varoen jotta voimme tallentaa ja lähettää nämä viestit teille. 💛