Ongelmien ratkominen

08.04.2023

Vaikka valmistamme äänivieraskirjamme huolellisesti, niin teknisissä laitteissa on aina olemassa pieni riski teknisten ongelmien syntymiseen. Mutta älä huoli, nämä ongelmat ovat yleensä helppoja korjata! :)

Teidän nauhoittama alkutervehdys tai äänimerkki ei kuulu?

Jos alkutervehdys ei kuulu se voi johtua seuraavista asioista:

1. Johdot eivät ole kytkettyjä - tarkista että kaikki johdot (äänivieraskirjan virtajohto ja luurin johto) ovat kunnolla kytkettyjä.

2. Vieras ei ole asettanut luuria kunnolla paikalleen - jos vieras ei ole asettanut luuria kunnolla paikalleen äänivieraskirja jatkaa nauhoittamista, sillä se luulee että vieras nauhoittaa edelleen viestiä. Näin voi tapahtua jos vieras asettaa luurin puhelimen viereen tai vinoon puhelimen päälle. Näissä tilanteissa puhelimen päällä oleva kytkin ei pysty rekisteröimään että luuri on asetettu takaisin paikalleen. Tämän ongelman voi korjata asettamalla luurin kunnolla puhelimen päälle, jotta kytkin rekisteröi että luuri on asetettu takaisin puhelimen päälle.

Akkukäyttöisen äänivieraskirjan alkutervehdys ei kuulu?

Akkukäyttöisissä malleissa on iso huomaamaton painike numerokiekon keskellä. Tämän painikkeen avulla pystyt nauhoittamaan uuden alkutervehdyksen. Jos tätä painiketta painaa pohjaan 10 sekunnin ajan se poistaa nykyisen alkutevehdyksen ja alkaa nauhoittamaan uutta.  Jos poistat alkutervehdyksen vahingossa, voit aina nauhoittaa uuden. Tämä toiminto poistaa vain alkutervehdyksen, joten et voi vahingossa poistaa vieraiden tervehdyksiä. Käyttöohjeista löydät tiedon miten nauhoittaa uuden alkutervehdyksen.

Akkukäyttöinen äänivieraskirja ei mene päälle?

On/off-painike sijaitsee äänivieraskirjan pohjassa tai takaosassa. Kun painatte painikeen pohjaan, kuulette heikon äänimerkin "Power on", ja äänivieraskirja on käynnistynyt. Painamalla painiketta uudelleen kuulette "Power off" -äänimerkin, ja laite sammuu. Jos äänvieraskirja ei mene päälle, koita ladata akku. Laturi tulee lähetyksen mukana. Huom! Akkukäyttöistä äänivierakirjaa ei pysty käyttää ladatessa, joten varmista että se on ladattu ennen juhlaa. Ohjeita äänivieraskirjan lataukseen löydät käyttöohjeista.

Jokin muu vika?

Voit koettaa sammuttaa äänivieraskirjan (vedä pistoke pistokerasiasta) ja käynnistää uudelleen (aseta pistoke takaisin pistokerasiaan). Odota 30 sekuntia ennen kun vedät pistokkeen pistorasiasta, ja ennen kun koitat nauhoittaa uuden viestin.

Jos et saa ongelmaa ratkaistua ota yhteyttä meihin.


Meille on tärkeää että vieraiden tervehdykset tallentuvat turvallisesti ja että saatte nämä viestit itsellenne tapahtumanne jälkeen. Käsitelkää siis äänivieraskirjaa varoen jotta voimme tallentaa ja lähettää nämä viestit teille. 💛