Vastaanotto, käyttöönott0 ja palautus

01.04.2023

Vastaanotto

Äänivieraskirja toimitetaan postitse. Äänivieraskirja toimitetaan postin toimipisteeseen/pakettiautomaattiin joka on lähimpänä varauspyyntölomakkeessa annettua osoitetta. Saat tekstiviestin/sähköpostin kun lähetys on noudettavissa. Tekstiviesti lähetetään puhelinnumeroon jonka annoit varauspyyntölomakkeessa.

Lähetyksien mitat: 54 x 43 x 22 cm tai 41 x 32 x 18 cm

 Lähetyksen paino: Noin 4-7 kg

Vinkki! Ota puhelimellasi kuva äänivieraskirjan pakkaustavasta. Näin voit helposti pakata sen samalla tavalla palautusta varten.

Äänivieraskirja toimitetaan sinulle tämän näköisessä laukussa. Palautat äänivieraskirjan postitse samaasa laukussa.
Äänivieraskirja toimitetaan sinulle tämän näköisessä laukussa. Palautat äänivieraskirjan postitse samaasa laukussa.

Käyttöönotto

Laukku on lukittu riippulukoilla. Riippulukkojen koodi on 711. Voit asettaa riippulukot laukkuun äänivieraskirjan käytön ajaksi. (Muistathan lukita laukun riippulukoilla ennen kun palautat sen postiin).


Lue käyttöohjeet käyttöön ottoa varten.

Kun vastaanotat äänivieraskirjan sinun tulee varmistaa että äänivieraskirja toimii normaalisti. Kun teet testitallenteita, ne tallentuvat myös äänivieraskirjaan. Emme kuuntele tallennettuja viestejä, mutta jos haluat meidän poistavan testiviestisi tai muut mahdolliset äänettömät ääniviestit, ilmoita siitä meille etukäteen. Siinä tapauksessa me kuuntelemme osan viesteistä, ja poistamme ne joissa ei ole tervehdystä.

Voit myös helposti itse poistaa testiviestisi tai muut mahdolliset äänettömät ääniviestit muistitikulta: Kun olet vastaanottanut muistitikun ja kytkenyt sen tietokoneeseen, klikkaa hiirellä poistettavaa äänitiedostoa ja paina sitten näppäimistön "delete" -painiketta.

Vinkki! Vieraat saattavat joskus tarvita hieman ylimääräistä kannustusta viestin jättämiseksi. Varmista, että joku juhlassa vastaa vieraiden kannustamisesta jättämään viestejä! Jos teillä on hääbingo, niin lisätkää siihen "Jätä viesti äänivieraskirjaan". Muista myös asettaa äänivierasrkirja näkyvään paikkaan 💛

Palauttaminen

Palauta ääniivieraskirja viimeistään kaksi päivää tapahtumasi jälkeen postin toimipisteelle. Jos tapahtumasi on esimerkiksi lauantaina, palautat äänivieraskirjan viimeistään maanantaina. Muistathan tarkistaa postitoimistosi aukioloajat.

Varmista että äänivieraskirja ja kaikki lisätarvikkeet ovat pakattuna laukkuun ennen palauttamista. Lukitse laukku riippulukoilla ennen palauttamista (koodi: 711).

Laukun sisältä löydät postin palautuslomakkeen. Poista palautuslomakkeen kalvo, ja liimaa se laukun takaosaan. Paina tiukasti, jotta palautuslomake tarttuu salkkuun. Muistathan poistaa/peittää vanhat osoitetarrat.

Vie äänivieraskirja postin toimipisteelle. Täältä löydät sinun lähimmät toimipisteet. (Äänivieraskirjaa ei pysty palauttaa postin pakettiautomaattiin).

Kun olemme vastaanottaneet äänivieraskirjan lähetämme sinulle muistitikun joka sisältää vieraiden tervehdykset äänitiedostoina. Näitä tervehdyksiä voit nyt kunnella nyt aina kuin halauat 💛